Què és?

Presentació

El món està experimentant canvis profunds i té davant seu reptes importants que només es poden abordar amb polítiques basades en l’evidència. La naturalesa d’aquestes polítiques s’ha d’adaptar als nous i constants avenços de la ciència i la tecnologia.
Els ciutadans, els empresaris, les institucions i els polítics no poden quedar al marge dels descobriments de la neurociència i el seu impacte social. Per això, la Sociedad Española de Neurociencia, entre els seus objectius estratègics, ha proposat fer un decidit esforç per fomentar entre el públic general el coneixement de la recerca en neurociències, tot utilitzant com a vehicle els grups de recerca del nostre país.

Entre el 10 i el 16 de març, la Sociedad Española de Neurociencia, la Sociedad Española de Neurologia, el Barcelona Knowledge Hub de l’Acadèmia Europaea, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i el Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona, ​​l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, el projecte Pessics de Ciència de l’Ajuntament de L’Hospitalet i la col·laboració de nombrosos centres de recerca i institucions, organitzaran un programa especial per a escoles i faran propostes per al públic en general, i així se sumaran a la celebració de la Setmana Mundial del Cervell.


Aquesta iniciativa, sorgida dels mateixos investigadors i que es duu a terme en més de vuitanta països, inclou nombroses activitats adreçades a un públic de totes les edats, amb l’objectiu de donar a conèixer els últims descobriments en l’estudi del cervell humà.